• +381 63 7344 181
  • office@gclegaltax.com

Saradnja

Advokati

U slučajevima kompleksnih transakcija i pravnih pitanja saradnja se ostvaruje i sa advokatima i advokatskim kancelarijama iz Srbije i drugih zemalja, jer smatramo da je pouzdana i profesionalna kolegijalna podrška dobar osnov za uspešnu realizaciju takvog pravnog posla.

Advokat Janković A. Andrej – oblasti stručnog rada kancelarije advokata Jankovića su nekretnine, rešavanje sporova, zaštita prava investitora u filmskoj industriji, kao i bankarstvo i finansije. Osim osnovnih studija na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, Andrej je sa uspehom završio i Fakultet za ekonomiju, finansije i administraciju (FEFA). Svoje dugogodišnje ekonomsko i pravno iskustvo je sticao i na mestu pravnog savetnika u okviru Narodne banke Srbije.

Advokatska kancelarija Vladisavljević – multidisciplinarna advokatska kancelarija koja u svom radu koristi sveobuhvatno znanje o pravosuđu, upravi, poslovnom i industrijskom sektoru. Saradnju ostvarujemo u pogledu oblasti porodičnog, radnog i privrednog prava, kao i zastupanja stranaca u Srbiji pred nadležnim organima za svrhu ishodovanja odgovarajućih dozvola za boravak i rad na teritoriji Srbije.

Konsultanti

Poreski savetnik Sofija Erić – diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, na kome je sa uspehom završila i specijalističke studije iz oblasti poreskog savetovanja. Tokom dugogodišnje profesionalne karijere je u okviru poresko-pravnih oblasti sarađivala sa mnogim advokatima, advokatskim kancelarijama i klijentima iz raznih privrednih grana. Član je Srpskog fiskalnog društva.

G-din Filip Boršik – direktor i pravni zastupnik IB Interbilanz Consulting & Audit Beograd, sa bogatim iskustvom u korporativnim finansijama i konsaltingu, kao i na rukovodećim pozicijama u multinacionalnim kompanijama. Njegovo polje ekspertize su finansijsko upravljanje, revizija i knjigovodstvo. Studirao je međunarodnu ekonomiju i finansije na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Član je Udruženja ovlašćenih i sertifikovanih računovođa (ACCA).

Vizuelni identitet

Vizuelni dizajner Sonja Ćiraković je zadužena za vizuelni identitet advokatske kancelarije GCLegalTax. Diplomirala je na Fakultetu primenjenih umetnosti Univerziteta u Beogradu. Poseduje iskustvo od preko 10 godina rada u okviru industrije informacionih tehnologija na pozicijama UI/UX dizajnera. Sarađuje sa raznim svetskim kompanijama koje su lideri u svojim oblastima poslovanja. Član je Udruženja likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije (ULUPUDS).