• +381 63 7344 181
  • office@gclegaltax.com

Saradnja

Saradnici

U slučajevima kompleksnih transakcija i pravnih pitanja ostvarujemo saradnju i sa advokatima i advokatskim kancelarijama iz Srbije i drugih zemalja, jer smatramo da je pouzdana i profesionalna kolegijalna podrška dobar osnov za uspešnu realizaciju takvog pravnog posla.

Domaći

Istakli bismo saradnju sa kancelarijom advokata Janković A. Andreja, posebno u vezi sa pravnom i poreskom podrškom kompanijama iz Sjedinjenih Američkih Država, koje preko svojih povezanih lica posluju u Republici Srbiji. Oblasti stručnog rada advokata Janković A. Andreja su nekretnine, rešavanje sporova, zaštita prava investitora u filmskoj industriji, kao i bankarstvo i finansije. Osim osnovnih studija na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu sa uspehom je završio i Fakultet za ekonomiju, finansije i administraciju (FEFA). Svoje dugogodišnje ekonomsko i pravno iskustvo je sticao i na mestu pravnog savetnika u okviru Narodne banke Srbije.

Međunarodni

Na međunarodnom nivou ostvarujemo saradnju sa advokatom Sisa Melihom iz Republike Turske, koji ima status partnera u advokatskoj kancelariji Saban, Sisa & Pekkan iz Istanbula. Melih Sisa je specijalizovan za građansko, obligaciono, privredno i trgovinsko pravo, kao i statusne promene.